ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ

Κλιμάκιο Έμπειρων, Αναγνωρισμένων Εκτελωνιστών με μεγάλη εμπειρία στις Διεθνείς οικονομικές συνθήκες και διακρατικές συμφωνίες.

Η καθημερινή ενημέρωση επί των Διεθνών Τελωνειακών Διαδικασιών / Φορολογικής Νομοθεσίας και η συνεχής εναρμόνιση των εισαγωγών βάσει των Διεθνών προτύπων, αποτελούν την απόλυτη εγγύηση για οποιοδήποτε εμπορικό εγχείρημα ή άνοιγμα στις παγκόσμιες αγορές.

 ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΩΝ

Ερευνούμε την παγκόσμια αγορά  και σας προτείνουμε νέα προιόντα τα οποία σας ενδιαφέρουν.

Η GS TRANS έχοντας εξασφαλίσει εμπορικές συμφωνίες συνεργασίας με κατασκευαστές και εργοστάσια παραγωγής, σας παρέχει την δυνατότητα και των απευθείας παραγγελιών, μέσω της ειδικής σελίδας "ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ", σε πολύ συμφέρουσες τιμές χονδρικής.

Επίσης στην σελίδα "ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ" θα βρείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες ταιριάζουν ή επεκτείνουν τις εμπορικές σας δραστηριότητες και αφού ανοίξετε Εμπορικό ID, μπορείτε να τα παραγγείλετε ON LINE στις επιθυμητές ποσότητες, έχοντας ταυτόχρονα άμεση επαφή και επικοινωνία με τον κατασκευαστή του προιόντος που σας ενδιαφέρει. Η GS TRANS θα φροντίσει για τις διαδικασίες εισαγωγής, την ασφαλή μεταφορά, τον εκτελωνισμό και την έγκαιρη αποστολή των προιόντων, στην έδρα της επιχείρησής σας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Όλα τα προιόντα των πελατών μας, αποθηκεύονται στις ασφαλείς και απόλυτα φυλασσόμενες αποθήκες μας.

Το δίκτυο διανομών της εταιρείας μας καλύπτει όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και την Ε.Ε.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τακτικά δρομολόγια ανά εβδομάδα από Τουρκία με πλήρη ιχνηλασιμότητα καθ όλη την διάρκεια των διαδικασιών εισαγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διανομής των προιόντων στους τελικούς παραλήπτες.